Då kör vi!

Är på väg, med kollegor från både tjänsteperson-led och politiker-led, till budgetarbete i dagarna tre. Årlig övning som föranletts av ett idogt och intensivt arbete av våra bolag och förvaltningar, för att få fram alla de uppgifter som politikerna önskar få fakta kring för att på så sätt sätta förslag till budget kommande år. Vill passa på att tacka alla bolags- och förvaltningsledningar som lagt ner mycket arbete för att få fram bra material – tack!

På tal om tack – i fredags morse fick jag samtal från Vidingehem som berättade om det ofattbara som hänt sju familjer i Braås. Lägenhetsbrand i våra lägenheter. Genom återkommande uppdateringar förstod jag vilket intensivt arbete från såväl räddningstjänst som kollegor på Vidingehem sm gjort (och fortfarande görs) för att få till akuta, tillfälliga boenden. Men även långsiktiga boenden för de nu familjer som står utan bostad. Tack ni alla som gjort och gör så mycket för att våra invånare ska få det mer drägligt i alla den bedrövelse som det innebär att få en lägenhet förstörd i en brand.

Onsdagstipset idag blir inför 22 maj! Då du kan vara med och fira internationella dagen för biologisk mångfald med oss. Holktävling, 24 timmars Artrace, lär dig mer om biologisk mångfald på Östrabo ekobacke och Biologisk mångfald de luxe – ja vi firar så det ryker. Läs mer på vår webbplats.

Nu till siffror, ekvationer och samtal kring budget som sedermera kommunfullmäktige ska ta beslut kring i juni. Jag lär skriva mer om det framöver då det berör såväl oss medarbetare som oss invånare, företag och även besökare.

//M

 

Annonser