Välkommen på Pride-invigning!

En viktig vecka invigs idag – Pride Växjö 2018, som har femårsjubileum. Jag har fått det stora förtroendet att invigningstala – känns stort, härligt, viktigt och mycket kärleksfullt.

skorMin förhoppning är att vi ska visa alla att Växjö genom sitt mod och öppenhet gör en stor skillnad genom att inte göra skillnad. Och att tillit, respekt för människors val men även ägodelar ska sprida kärlek till alla och envar och till varandra. Kom till Speakers corner klockan 17.30 och stöd mig där 😊 För känslor lär flöda och då känns det skönt att många av er är där. Och Pride-skorna är på också idag såklart!

Förutom invigningstal är det mycket som händer såklart så gå gärna in på www.vaxjopride.se och läs allt vad som händer idag men även hela veckan. Kom och visa dig själv och alla andra att vi i Växjö gör skillnad.

Ni som missade att komma eller höra på vår presentation av vår attitydundersökning förra veckan kan fortfarande gå in och se, lyssna och ta del av den på vår Facebooksida – nu är det nästan 2500 personer som sett och hört den så intresset har varit stort! Man kan också läsa undersökningen här.

Ha en fin och härlig Pride-vecka och jag hoppas vi ses senare Speakers corner mitt på storgatan – jag behöver dig där!

//M

Annonser