Spin of Hope, pollen och att kika inom koncernen

Tidigt lördag morgon var jag tillsammans med härliga kollegor från vårt Kontaktcenter med och bidrog till Barncancerfonden. Över hela Sverige kördes Spin of Hope och trots den, enligt mig, tidiga tiden (lördag klockan 9) så var det en fantastiskt kick både för kropp och själ. Tack ni alla som arrangerat detta och till kollegorna på kontaktcenter som ordnade detta hos oss. Kontaktcenter-cykeln bemannades varje timme från klockan 7 till 19 och totalt i Sverige samlades det in 5 291 225 kronor. Pengar som nu går till att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer. Så härligt att på ett enkelt (men svettigt) sätt kunna bidra.

bcf

På tal om kontaktcenter så kan jag meddela att vår kontaktcenterchef Anna Johansson kommer att gå vidare i vår kommunkoncern och lämna en tjänst hon haft i 5 och ett halvt år och ta steget till ett av våra kommunbolag Vidingehem. Hon blir där marknadsansvarig. Det är verkligen tillfredsställande när kollegor hos oss går vidare inom våra bolag och förvaltningar. Om man känner att man inte kan längre utvecklas där man är och känner sig ”färdig med befintliga uppdrag”, så är det ju fantastiskt att man kikar inom och inte utanför kommunkoncernen. Detta är en av styrkorna med att arbeta i en så stor organisation som vi är, med åtta förvaltningar och fem bolag. Dessa karriärsförflyttningar och möjligheter har vi också börjat ta krafttag kring (läs mer på bloggen i fredags). Känns gott. Läs mer om den tjänst Anna nu lämnar här, kanske något för dig?

Trots minusgrader så vill jag säga att vi nu har vår i luften. Äntligen. Och genast börjar jag leta efter allergitabletter. 🙂 Förra april/maj var jag så dålig på grund av pollen och då lovade jag att börja i god tid i år – tack för de påminnelser jag fått av många av er som följer min blogg eller instagram.

Ha en fin vecka och glöm inte ta del av allt roligt och intressant som Earth Week erbjuder!

//M

Annonser