Längtan till barmark och visst hejar man lite extra på John?

Snö har varit snackisen runt mig i veckan och även för mig själv. Inte skottning, inte sandning denna vecka, utan just de vita flingorna som ramlar ner från himlen och som jag tror fler än jag nu börjar tröttna på. Då vi själva planerar för lite tak över vårt nybyggda altan så går jag och kastar långa blickar på det hål i himlen som nu väntar på att få glastak på sig. Längtar till barmark och plusgrader med andra ord.

Melodifestival-dags imorgon och det är väl verkligen en snackis! Och visst hejar man som Växjöbo lite extra John Lundvik från just Växjö? John Lundvik kommer förresten till Växjö i sommar som en av alla artister i Växjö kommuns stora kultursatsning Scensommar, som pågår hela sommaren 25 juni – 15 augusti. 11 juli kommer John Lundvik till Linnéparken!

Övrigt i veckan har jag träffat min och vår allas inspirations- och strategigrupp en tidig morgon i veckan. På agendan finns vårt positioneringsarbete för Växjö, som vi initierade för två år sen då jag samlade ett härligt gäng från näringsliv, akademi, offentlig sektor och kulturen, för att se hur vi kan ta ytterligare krafttag med budskap för vårt Växjö. Arbetet går såklart vidare och en hel del arbete återstår. Men positiva tongångar i gruppen, många tummar upp! Jag är så glad att vi är så många som vi vill så mycket för att än mer samverka i Växjö kommun och sätta Växjö ännu mer på kartan.

//M

Annonser