Tipsa oss om människor som brinner för mångfald

Onsdag igen och dags för tips! Idag blir tipset att vi behöver tips 😊 På Växjöbor, företagare, organisationer med flera som arbetat för mångfald, sammanhållning och likabehandling av människor.

Det är nämligen dags att nominera till årets Mångfaldspris i Växjö kommun. Priset är tvådelat. Det finns ett pris för samhällsperspektivet ”Ett sammanhållet Växjö för företag, organisationer och enskilda personer. Priset delas ut på nationaldagen den 6 juni. Och ett för verksamhet- och medarbetarperspektivet för Växjö kommuns verksamheter/arbetsplatser som delas ut 2 maj. Gå in och nominera här på vår webbplats. 

Efter många år som näringslivschef kommer nu vår Thomas Karlsson att lämna över till annan förmåga som ska fortsätta det fantastiska arbetet som är gjort kopplat till näringsliv och tillväxt. Många med mig är mycket glada över Thomas fortfarande kommer att vara kvar hos oss ett tag till för att då stötta i andra spännande projekt och arbeten som gäller Växjös tillväxt och samhälle. Thomas efterträdare söker vi i detta nu så ni som är intresserade – gå in på vår webbplats så får du mer information om vad det rör sig om. Där finns såklart även andra tjänster att söka hos oss, kanske är det just dig vi söker!

//M

Annonser