Cykeltest och spännande tjänster hos oss

I veckan var det visning för alla våra medarbetare i kommunkoncernen (bolag och förvaltningar). Då kunde alla kika, känna på och testa alla de olika modeller av cyklar som vi kan ta som förmånscyklar.
monica
Det var allt från el-cyklar, mountain-cyklar, pack-cyklar, citycyklar och racercyklar. Trots drygt 10 minusgrader var det en strid ström av kollegor från koncernen som var på plats och provade. Jag själv har kikat extra på just el-cykel. Ett fordon jag oftast använder när jag åker på tjänsteärenden inom staden, det är oftast både enklare och snabbare än bil. Samt att man får lite motion, frisk luft och man är (för) varm när man väl kommer fram. Testa gärna för jag rekommenderar det starkt. Fler testa/känn/kika- tillfällen för våra cyklar är idag fredag men även i morgon lördag på kommunens innergård mitt i city.
I förra veckan nämnde jag spännande och viktiga flöden och trender vi ser i vår koncern. Personer söker sig till olika förvaltningar och bolag och tar då med sig nyttig och bra erfarenhet från en del i kommunkoncernen till en annan. Viktigt ur många aspekter och skapar mångfald i flera olika dimensioner. Att vi även har många intressanta nya kollegor och medarbetare som kommer utifrån är också viktigt då det ger oss mer inspel från andra håll, nya tankar och gör att vi utvecklar vår verksamhet än mer. Något som ger mervärde för dem vi är till för. Jag vill därför slå ett slag för de många spännande tjänster vi har hos. Kika gärna på www.vaxjo.se/jobb.
Trevlig första helg i mars!
//M
Annonser