Isar, friidrotts-SM och kanske vill du bli röstmottagare?

Brrr, vilken kyla. Men vitt och ljust är det i alla fall. Och det finns chans till finfin utomhus-aktivitet i form av skridskoåkning. Första onsdagstipset idag blir att ta en titt på var vi spolat utomhus-isar och ge sig ut en runda. 

Andra tipset är en inomhusaktivitet däremot. I helgen samlas det massor av 15 och 16-åringar från hela Sverige för att tävla i inomhusfriidrott-SM. Det går av stapeln i Telekonsult Arena. Kom och upplev liv och rörelse och spännande tävlingar. Samtidigt som Växjö sprids i såväl arenan som i stugorna i Sverige – ungdomar från hela landet finns då i just i vår stad och kommun.

Och valet närmar sig med stormsteg! Inför de allmänna valen den 9 september behöver valnämnden i Växjö kommun rekrytera ett stort antal röstmottagare till vallokalerna. Som röstmottagare medverkar du till att valet genomförs korrekt, tryggt och säkert. Vi söker dig som har ett hjälpsamt och vänligt sätt samt är mycket noggrann. Om du är intresserad av att arbeta som röstmottagare på valdagen kan du läsa mer och göra en intresseanmälan på Växjö kommuns hemsida för röstmottagare.

Ha en fortsatt fin vintervecka!

//M

Annonser