Mot en efterlängtad helg

Då var det återigen fredag och snart börjar helgen, en helg som jag verkligen ser fram emot. Den här veckan har det blivit väldigt mycket jobb för min del, från tidig morgon till sen kväll. Det har varit en händelserik vecka som våra fantastiska medarbetare jobbat hårt med, och där jag på olika sätt stöttat.

I veckan var jag även på ett morgonmöte med nätverket VÄXJÖ. Vi var minst 300 personer som hade samlats för att bland annat lära oss hur man kan lösa en bilpool på ett nytt och innovativt sätt. Vi fick även höra hur crowd funding kan stötta nya och unga företag – otroligt spännande. UF företag var också med och visade upp sina alster. Deras engagemang och tro på produkterna och tjänsterna som de utvecklar är fantastik och jag blir alltid lika imponerad över deras kunskap om entreprenörskap. Dessa möten är alltid lika inspirerande och fyller i alla fall mig med positiv energi och stolthet över vårt Växjö.

Veckans tips 2

Nästa vecka är det sportlov och jag vill tipsa om alla sportlovsaktiviteter som arrangeras i kommunen. På www.vaxjo.se har vi samlat en rad olika kultur- och fritidsaktiviteter för stora som små. Där har vi något för alla, oavsett intresse eller vad det är för väder ute.

Avslutningsvis vill jag passa på att önska alla som åker iväg på sportlov eller gör som jag och stannar hemma en riktigt fin sportlovsvecka.

//M

Annonser