Filmtajm med utmaningar och hjältar!

Nytt år innebär nya möjligheter och en nyhet för i år är att vi nu har en förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen. Det innebär att jag kommer vara ute mer i våra verksamheter och att jag kan jobba lite mer med kommunikation.

Så från och med nu kommer vi i koncernledningen göra filmer om ett aktuellt tema. Temat är något som rör oss alla i koncernen och filmerna används för att förtydliga och förklara en utmaning eller en aktivitet som vi alla står inför och arbetar med. Idag släpps första filmen och i den är temat Temperaturmätningen, som vi nyligen fyllt i för andra gången i koncernen. Filmen är ett komplement till annan information och andra aktiviteter som görs kring temperaturmätningen, medarbetare kommer också naturligtvis få information och arbeta med Temperaturmätningen i sin arbetsgrupp.

I varje film utses också Växjös hjältar. Det är en medarbetare eller en arbetsgrupp som gjort något speciellt för våra invånare, medarbetare, företag eller besökare. Se filmen för att ta reda på vem som är Växjös hjälte denna gång! Kan lova att det är en person som både gör speciella saker för invånarna, sina kollegor och platsen Växjö.

Nästa film kommer i maj 2018. Har du synpunkter eller tips kring filmen, hör av dig. Filmen hittar du här.

//M

Annonser