Bra för studierna, hög puls och nu börjar jag instagramma

Måndagen sista veckan i januari är nu påbörjad. Helgen har innefattat 3-årskalas för systerdotterns dotter men också en härlig invigning av Växjö Fria gymnasium som flyttat in i ICON i Växjö.

Många med mig var på plats för att träffa stolta elever, lärare och övrig personal som visade upp en öppen, transparent skola där lokalens utformning, design men också ljudnivå var en snackis. Det var så tyst även om det var många som var på plats och mycket snack. Ljudisoleringen var rejält effektiv. Bra för studierna tänker jag. Skolan inrymmer drygt 400 elever nu men har plats för ytterligare 200 så det är ju en ganska stor skola.

En pulshöjande handbollsmatch tog min tid i går kväll. Vi har många sporter och idrottare som sätter Växjö på Sverigekartan och även om inte HF ligger i topp-divisionen är deras spel, engagemang  och sportliga sätt något som man pratar om inom handbolls-Sverige. Tyvärr gick det inte vår väg i går – men Karlskrona som är serieledare fick i vart fall en rejäl match.

Jag utlovade ju en till nyhet om sociala medier och den handlar om Instagram. Då det är mycket som händer i vår kommun och för att sprida det än mer kommer jag börja instagramma. Ett par gånger i veckan kommer jag visa bilder och ge kommentarer kring händelser och visa bilder av medarbetare, kommuninvånare och företag som jag besöker och som jag vill sprida. Allt för att visa den mångfald, de många bra saker och saker som ger mervärde för invånare, företag och besökare. Jag hoppas ni följer mig. @monica.skagne heter jag där.

Bloggen då? Jo den fortsätter men det blir onsdagar och fredag från nästa vecka! Så vårt kära torsdagstips blir ett onsdagstips.

Ha en fortsatt fin och vintrig sista vecka i januari!

//M

Annonser