Snö och följ vårt stafettkonto

Det vita snötäcket har gjort vårt landskap till något fantastiskt vitt tycker jag. Även om jag också plumsade runt i vallar i tisdags morse och slirade, trots vinterkängor, är jag glad att snön äntligen kommit. Nu håller vi tummarna att den inte förvärrar läget med översvämningarna som vi haft. Läget verkar lite bättre men inte bra.

Den här veckan, som jag nu lärt mig innehåller årets deppigast dag (15 januari), har inte alls varit deppig. Inget nytt och revolutionerande, men har fått extra energi genom att jag tillsammans med vd:arna och förvaltningscheferna planerat för 2018. Först på möte i måndags och nu idag, när jag träffar kollegor från regionen och kommunerna som även det ska ge energi och tankar. Vi ska göra 2018 till ett bra år då vi ger mervärde för dem vi är till för.

Torsdagstipset denna vecka är att börja följa vårt nya instagramkonto @vaxjokommun där du varje vecka får möta en ny medarbetare hos oss på Växjö kommun. Den här veckan är det David Johansson som är projektledare för stationsområdet i Växjö. En spännande vecka eftersom det händer mycket där just nu med flyttade bussar med mera. Läs mer om stationsområdet här. 

Imorn kommer förresten en nyhet till som handlar om sociala mediernas fantastiska värld 😊

//M

Annonser