Trainee-program och vidbränd knäck

Knäcken brändes vid i går då den stod och puttrade på spisen samtidigt som damlagets handbollsmatch pågick på tv. Vilken rysare!

knäck

Fokus var helt enkelt på tv:n istället för spisen. Dock gjordes ny sats (bilden) så vi har nu nya goda sega knäck till jul.

En sak att nämna kopplat till stolthet är att en av de stora branschtidningarna inom fjärrvärme har spridit vårt och Växjö energis traineeprogram flertalet gånger. Och i decemberupplagen finns vår medarbetare Sofie och en annan av våra traineer, David som nu har fast tjänst hos oss, på förstasidan. På mittuppslaget finns också en ”feelgood-artikel” om vårt framgångsrika traineeprogram. Roligt, inspirerande och härligt. fjärrvärmeTraineeprogram är något för oss andra i vår kommunkoncern (bestående av åtta förvaltningar och fem bolag) att kika vidare på vilket vi ska göra framöver.

Sista arbetsveckan innan jul – känns lite overkligt men samtidigt härligt! Ikväll har jag bjudit hem nuvarande koncernledning för en julavslutning och lite julklappsöverlämning som tack för ett händelserikt och energifyllt år.

Ha en fin vecka och låt oss hålla tummarna att kylan och det vita finns kvar någon vecka till!

//M

Annonser