Inspirationsgrupp och Bambi på hal is

Veckans sista normala arbetsdag är här (brukar bli lite jobb på helgen också). Becksvart när jag tog mig tidigt till jobbet idag för att fixa en del saker innan mitt möte med härliga strategi- och inspirationsgruppen som började strax efter klockan 7.

Gruppen är en mindre gruppering med energifyllda, goa och härliga personer från näringsliv, kultur och universitet som ger mig, oss och varandra inspel om hur ”bra kan bli bättre”. Mötena ger impulser och influenser om vad jag i min roll bör kika vidare på , vad vi kan vara katalysatorer för och hur vi kan ta saker och ting vidare- allt för att se till att våra invånare, besökare och företag trivs i Växjö. Härligt!

Veckans snackis har nog varit isgatan som gjorde oss alla till Bambi på hal is i tisdags. Tekniska förvaltningen gjorde allt för att salta och stötta men då det regnar is är det svårt. Telefonerna gick varma men jag vill försäkra er om att vi verkligen gjorde allt för att försöka mildra naturen på tisdagsmorgonen. På vissa håll funkade det och på vissa håll inte. Tyvärr.

Helgen kommer att innehålla släktfest för älskade sonens 20-årsdag (som är den 13 december), älskade dotterns 15-årsdag (som var den 3 december) och sedan blir det även julpyssel. De urgoda Rocky roadsen som dottern gjorde i söndags skulle räcka till jul… men det gör de inte så det görs en sats till på söndag tillsammans med klenäterna som visade sig bli (för) goda. Ha en fin andra adventshelg!

//M

Annonser