Klenätbak och sammanfattning av företagsbesök

Som jag nämnde förra veckan så var det extra fokus på företagsbesök för många av oss. Fantastiskt roligt, inspirerande och kunskapshöjande på många sätt. Totalt fick drygt 50-talet företag besök av oss – mindre företag denna gång.

Genomgående frågor som kommer upp är kompetensbristen och svårigheten att rekrytera nya medarbetare. Och att Växjö behöver bättre infrastruktur i form av riksvägar, tåg och flyg. Samtidigt är man stolt över den tillväxt och expansion som nu sker i Växjö. Under de besök jag var med på var återkopplingen över oss inom Växjö kommuns organisation mycket positiv – det är glädjande och skapar stolthet. Företagarna uppfattar att vi ”vill stötta och hjälpa företagen från alla håll”. Känns bra och är som sagt viktigt då företagen är navet på många sätt.

klenat

Helgen flöt förbi med ett kick. Klenät-bak (som smakade godare än det ser ut), älskade dotterns julgodisfavorit Rocky roads (farligt goda) och adventsarrangemang blandades med att fira dottern, som fyllde 15 år i söndags. Grattis än en gång älskade Tova!

Ha en fortsatt fin vecka!

//M

Annonser