Smygstart för advent, bokmässa och marmelad på datorn

Var uppe före tuppen idag då det var dags att ta första flyget till Stockholm. Dagen tillbringar jag på SKL Kommentus innehållande omvärldsbevakning, styrelsemöten och mycket annat.

Jag var på plats långt före mina möten började och med magen kurrade då frukosten fick hoppas över på grund av den tidiga morgonstunden, så slog det mig att det är ett hotell ganska nära kontoret i Stockholm. frukostJodå, det finns och de har även frukost så idag har jag ätit en härlig hotellfrukost. Så här mitt i veckan och på en vardag kändes det rejält lyxigt. Det kanske dock inte var som vanliga hotellfrukost-tillfällen för telefonen ringde, mejlen rullade in så nu har jag även lyckats få marmeladklet på min dator.

Torsdag innebär tips och ett tips är att i helgen njuta av adventsstjärnor och girlanger som i helgen lyser upp vintermörkret, både i Växjö city men också i flera tätorter och samhällen (kanske även på balkonger och trädgårdar). Det är inte riktigt första advent ännu men mörkret är kompakt så en vecka mer eller mindre tänker nog många… Jag gör det, så i helgen åker ljusslingan upp i granen vi var ute och högg förra helgen. Det ser jag fram emot för äntligen kan vi börja se vår annars becksvarta baksida.

Sist men absolut inte minst ett tips om att det är bokmässa imorgon på stadsbiblioteket. Ett hundratal utställare är på plats och Lars Norén uppmärksammas eftersom han är årets mottagare av priset till Pär Lagerkvist minne. Lars dotter är på plats för att ta emot priset. Varmt välkomna!

//M

Annonser