Stadshus och telefoni denna fredag den 13:e

Det finns många områden som det snackats om i veckan men kanske framför allt nya stadshuset som ju ska diskuteras och beslutas om på kommunfullmäktige på tisdag. Det har därmed blivit lite extra information om stads- och stationshuset har i veckan, och vi har också varit med och svarat på frågor i en chat på smp.se – kul! Många känslor, tyckande och tankar som är på många olika nivåer. Vi har en sida på vår webb som jag uppmanar att gå in och läsa för där kan man få all information om projektet, hur det gått till och vad status är. Mer om detta på tisdag under och efter kommunfullmäktige.

Som informerats om har vi på Växjö kommun haft en del utmaningar kring telefonin senaste tiden– dels har vi uppdaterat vår egen växel och vårt telefonisystem och det har varit störningar ett par dagar. Dessutom har vår telefonoperatör haft problem med sina företagskunder som också påverkat oss. Beredskap, extra journummer och full aktivitet att säkerställa att denna viktiga kanal ska fungera är igång men dessvärre har det påverkat vår tillgänglighet. Vill bara att ni ska veta att full attention finns för att säkerställa att allt ska fungera på bästa sätt!

Och så tipsar jag igen om att alla gymnasieskolor, privata som kommunala, har öppet hus i morgon för de niondeklassare som ska göra sitt framtida gymnasieval. Detta är något som jag och resten av familjen ska tillbringa del av lördagen till eftersom älskade dottern ska göra till sitt gymnasieval. Spännande på många sätt!

Ha en fin fredag den 13:e och ta hand om er på denna lite speciella dag J Och önskar er också en fin och härlig oktoberhelg!

//M

Annonser