Telefoni och vad är egentligen tid…

En extremt intensiv vecka är i sluttampen – möten med härliga medarbetare, företag och invånare både dag- och kvällstid.

Det är långa dagar men med innehåll som ger mig enorm energi, kraft och också stolthet över vår kommun. Ikväll är det i vart fall inga kvällsmöten inplanerade så då ska jag  bara vara med familjen – om allt går enligt planerna vill säga.

Tisdag kväll och natt flyttade vi över vår telefoni. Det gick bra och sedan gick det mindre bra och sedan gick det bra igen. Några timmar på morgonen låg telefonin som många märkte nere för att sedan dess fungera. Det märks kanske inte alltid och kanske tror många att det bara är att dra ur en sladd och sätta i en annan, men det ligger enormt mycket hårt arbete bakom en sådan här flytt och det är en komplicerad process. Stort tack till IT-enheten och Kontaktcenter för allt arbete – att telefonin fungerar är avgörande för att vi ska kunna ge framför allt våra invånare bra service.

Veckans tips är att anmäla ditt arrangemang redan nu till Kulturnatten 2018 som går av stapeln 27 januari. Årets tema är tid, så himla spännande. Årets Kulturnatt vill bland annat få oss att fundera över vad tid egentligen är.

//M

Annonser