Mer VÄV och digitaliseringsdags

Vilken vecka vi haft med presentation av det vinnande förslaget för hur nuvarande Hovslund – Hovs park – ska gestaltas i framtiden, hur nya förskolan på Välludden kan komma att se ut, signering av avtal för nya stads och stationshuset, Omsorgens dag. Och massa annat. Det händer minst sagt mycket i vår stad och kommun.

Men tror ändå veckans snackis just är VÄV-mässan som jag skrev om igår, både mässan i Tipshallen och den gigantiska matta som ligger på Storgatan. Så coolt tycker jag. Och särskilt Papperian och Textilgruppen och deras blommiga matta och återbruksfågel måste jag ju slå ett särskilt slag för igen. Idag med bild också! papperian.jpg

Skrev för ett tag sedan om vårt arbete kring den digitala arbetsplatsen. Startskottet har gått och vi kommer nu under dryga året få nya digitala verktyg som ger oss möjligheter till ett förändrat arbetssätt och ett ökat samarbete över kommunkoncernen. Utlovade ju då också vår film kring detta arbete och nu är den helt klar, det är IT-enheten och kommunikationsenheten har gjort den för att förbereda oss alla, kika på länken och sprid gärna filmen till alla de dina.

Ha en härlig höst-helg!

//M

 

Annonser