Välkommen till Galaxen idag

stadshusIdag har jag och projektledaren för stads- och stationshuset, en presentation av det föreslagna huset. Det är öppet för alla så välkomna att se nya bilder, tankar som finns och få svar på frågor som du kanske ha. Vi är på plats klockan 15 i stadsbiblioteket i Växjö i rum Galaxen. Hoppas vi ses! 

Veckans snackis annars är den lyckade matmässan MAT2017 som var i helgen. Trots regnet hängande över Växjö så var det mycket folk, föreläsningarna var nästan fulla, mattältet var fullt och extra roligt var att matsvinnsrestaurangen vid Konserthusets trädgård en succé. Det har verkligen surrats och snackats om det. Vår egen fantastiska personal från måltidsorganisationen skulle ha packat ihop vid 13-tiden men kön var så lång så man stannade kvar tills maten var slut – runt 16-tiden. Fantastiskt och roligt på alla sätt.

Nu närmar sig en hösthelg för oss i familjen med delar av oss i stugan för att plocka ihop inför hösten, vemodigt men samtidigt lite härligt. Och så fortsätter jag med vår frimärksstora tomt som ska få ännu ett par mindre träd och buskar till sig.

/M

Annonser