Vår framtida arbetsplats!

Veckans snackis är skisserna och materialet som i veckan visats, för vårt nya stations-och stadshus. Ni som är mer intresserade läs gärna och kika här.  Och på tal om framtidens arbetsplats så är det aktuellt på många sätt.

Världen förändras och den får vi alla på något sätt anpassa oss till. En del i detta är att vi som arbetsgivare inom Växjö kommun mer och mer blir digitala i vårt sätt att jobba.

Vi integrerar och interagerar med varandra på jobbet, både med varandra men också med invånare, företag och besökare. Steget vi nu börjar ta är att få en mer digital arbetsplats – och då menar jag inte dator, platta och mobil för det är infrastrukturen 🙂 Det jag menar är verktyg och system som gör att vi kan jobba än mer digitalt, där möten kan bli ännu bättre (både tidsmässigt och innehållsmässigt) och där vi delar dokument på ett annorlunda sätt. Vi kommer prata mycket om detta framöver i vår koncern. Och dessutom nu en film på g om detta, den ser ni nästa vecka!

I övrigt är MAT2017 på allas läppar – jag håller tummarna att vädrets makter stöttar oss så att det blir mingel i såväl staden som utanför, då jag vet om att många planerat och påbörjat med ute-marknadsstånd för att sprida sin del av allt det kulinariska vi har i vår bygd. Och missa heller inte allt annat som händer förutom själva mattältet. Seminarier, kunskapsutbyte i mängder. Flera av dem är Växjö kommun med och anordnar/talar på! Hela programmet finns här.

Ha en fin helg!

/M

Annonser