Plogging och digitalisering

Är just nu på våra strategidagar tillsammans med chefer och politiker i vår kommun för att få än mer energi, inspiration och nätverkande med kollegor. De flesta är tillbaka efter sina semestrar så det är verkligen full fart hos oss på alla håll, men det till trots känns det fantastiskt bra att ta tiden för att just samlas, prata och få information om saker som är viktiga för mig och kollegor att tänka på i vardagen.

Innehållet på strategidagarna är också förändring – verkligheten förändras ständigt vilket innebär att vi också måste göra det och bland annat ska vi höra mer hur skolan förändrats och vilka krav det ställer på oss. Men också hur digitaliseringen påverkar våra företag. Vi får besök av entreprenörer och företagsledare som just pratar om deras vardag, då digitaliseringen ökat och ställer krav på dem. Agenda 2030 är en också viktig ingrediens på agendan.

Torsdagstipset idag blir Naturens dag med bland annat nya trenden plogging som innebär att man på promenaden eller joggingturen plockar skräp. Men också mycket annat såklart! Söndag 10-15 i Biparadiset i Bokhultet!

Själv ska jag på ”summer party” på lördag kväll så mellan inspirationsföreläsningarna och nätverkandet kommer mina tummar hållas att helgens väder blir just somrigt. 6 grader idag på morgonen, brrrr…

//M

Annonser