Prata trygghet med oss under Karl-Oskardagarna!

Nu drar det ihop sig till allas vår Växjöfest – Karl-Oskar. Den är till för alla och det känns som fler aktiviteter än någonsin i år. Vet ni om att Karl-Oskar är den tilldragelsen som har mest besökare i vår kommun, drygt 150 000 besökare brukar komma till staden och kommunen denna helg. Kika på här så kan ni läsa mer.

Ett extra tips för Karl-Oskar som verkligen ligger i tiden, är att komma och besöka Polisens piké med tillhörande tält på Stortorget på lördag. Vi från kommunen är också på plats från 13-tiden där vi gemensamt, Polisen och kommunen tillsammans, berättar om alla de aktiviteter vi gör för att vi i Växjö kommun – invånare, företag som besökare – ska känna oss trygga. Kom och hör mer om bland annat vår fältverksamhet och vad våra bostadsbolag (Vidingehem och Växjöbostäder) gör i sina trygghetsförberedande grupper, vandringar och föräldravandringar. Och varför inte anmäla ditt intresse till föräldravandringarna? Eller om du är med i en förening – häng med under kommande år.

Det är även sista helgen innan läsåret för våra skolor börjar igen. Höstterminen 2017 är nu här så alla elever som börjar skolan – njut extra av helgen och dess begivenheter, ta hand om er och andra och andas in sensommaren!

//M

Annonser