Möjliggörare och se Växjökändisar i tyg

Tidningen Land fastnade för mitt blogginlägg för ett tag sedan där jag berättade om Birgit som inte hade möjlighet att åka på sitt barnbarns bröllop i Stockholm för ett par veckor sedan och därför gör de nu ett reportage om det här. Inte bara kring denna härliga händelse, utan tar det som ett gott exempel på vad IT och digitalisering kan göra för oss människor – det är en möjliggörare för att föra alla människor närmare varandra. Gott att vi även på detta området blir omskrivna som goda exempel och jag hoppas ni alla gläds  och känner stolthet.

En annan rolig sak är att tidningen Café utnämnt ett Växjö-öl till Sveriges bästa sommaröl – nämligen ölet från Kvargårdens Bryggeri i Braås. Grattis till bryggeriet och de eldsjälar till entreprenörer som utvecklar öl och då även Sveriges bästa sommaröl 2017!

 

Veckans torsdagstips är att gå och besöka Textilgruppens utställning på stadsbiblioteket i Växjö. Deltagarna på en av våra dagliga verksamheter Textilgruppen har på frihand gjort textila konstverk av kändisar från och kända byggnader i Växjö (se bilder), så fantastiskt fina!

Eftersom vi har midsommar imorgon tar vi veckans snackis redan idag. Att Sveriges televisions ”Stjärnorna på slottet” spelas in på Teleborgs slott i Växjö i augusti (sänds runt jul) vinner denna vecka med råge. Ska bli väldigt spännande att se Bosse Parnevik, Regina Lund, Ann-Louise Hansson, Peter Jöback och Marianne Mörck glida runt på vårt vackra slott!

Ha en fin och härlig midsommar där ni tar hand om er, varandra och njuter av den magiska tid som vi nu har!

//M

 

 

 

 

Annonser