Ser rött och stolthet igen

I fredags var det stolthet som spred sig i mångas Växjöhjärtan när vi vann Europeean Green Leaf Award, som jag skrev om då, fantastiskt roligt. Något annat som gjorde mig stolt i fredags var att ge ut diplom till 20 härliga och fantastiska ledare (bilden) som under drygt 1 1/2 år gått vårt traineeprogram tillsammans med andra kollegor från Älmhult, Alvesta och Ljungby. Det blev som en härlig somrig skolavslutning på Teleborgs slott där såväl pirr i magen, stolthet och utveckling fanns i luften.

trainee

Igår drabbade något mig som jag aldrig tidigare varit med om. Älskade dotterns förfärliga uppsyn då hon träffade på mig i rabatten där vi båda höll på att ta bort ogräs var nästan obetalbar. Äcklad och förskräckt på en gång uppmanade hon mig omgående att ”gå till pappa för något har hänt med dig öga”. För att bespara älskade maken en hemsk syn tog jag själv mig till spegel och upptäckte att halva ögat fyllts med blod… Tankar som blodpropp i ögat och andra läskigheter hanns med, innan jag kunde både googla och även prata med 1177 som menade att det är ganska normalt att sådant händer vid exempelvis kraftansträngningar. Jag besparade personen i luren att berätta att det enda jag gjort var att stå på alla fyra och ta bort ogräs, för det kan väl ändå inte anses som vara en kraftansträngning… Nåväl, det röda ögat finns där fortfarande och jag funderar på om det kan göra att Säpo stoppar mig i morgon då jag tillsammans med många andra ska träffa vårt Kungapar… Får nog le extra mycket för jag är inte farlig även om jag faktiskt ser riktigt läskig ut.

Och ett tips till er alla är att komma och träffa och se Kungaparet imorgon på nationaldagen men även invigningen av vårt nya fina tillskott i lekparkssverige – rena rama sagolekplatsen i Linneparken. Se mer här om vårt nationaldagsfirande.

Ha en fin måndag och Sveriges nationaldag i morgon!

//M

Annonser