Sista, 23 år men inget guld

Ännu en vårdag med mycket blandat väder. Nu har vi dock sista bakslaget bakom oss – snö och hagel i lördags och söndags var nummer sju så nu blir det vår!

Jag satt klistrad framför tv:n i lördags delar av guldmatchen då Växjö Vipers skulle kunna bli svenska mästare. Det höll inte riktigt men såååå nära. Stort spel och även om det inte blev guld så blev det silver till Växjös duktiga innebandylag. Grattis!

På tal om väder så kan jag berätta att för exakt 23 år sedan var det sommarväder. Maken och jag gifte oss denna dag för 23 år sedan och björkarna var nästan fullt utslagna och solen gassade. Idag har vi då hampa-bröllopsdag… Lite roligt, för i början så firade man att man varit tillsammans ett år, förlovade ett år, men efter man gift sig så är det just den här dagen som räknas. Men Anders – jag kan säga att jag älskar dig precis lika mycket nu (kanske till och med mer !) som när vi träffades för 28 år och 8 månader sedan och sedan blev ett par för 27 år och 6 månader sedan… Grattis på hampadagen älskade make!

Ha en fin vårvecka!

//M

tacksilver

Annonser