Påskfjädrar och vernissage på distans

Då var det fredag igen, oj va veckorna går! Långfredag om en vecka och nu ska påskpyntet fram. Hos oss i Växjö kommun har vi ju tagit bort fjädrarna till förmån för färgglada vackra ullbollar, vilket långt innan påsk varit en riktig snackis och jag vet att det även i många Växjö-hem numera är ull i riset. På vårt Kontakcenter har man dock fjädrar, men inte fågelfjädrar, utan fjädrar i metall. Skrattade gott när jag gick förbi Kontaktcenter och såg deras fina kreation. Ordet påskfjäder fick en ny innebörd.

På tal om Kontaktcenter är det ni ringer mest om till 0470-410 00 just nu är trädgårdsavfallet, alltså den extra tunna man kan ha och till sitt trädgårdsavfall och som vi hämtar varannan vecka. Numera finns en super-fiffig sms-tjänst där du får ett ”pling” i telefonen dagen innan tunnan hämtas men som många av er uppmärksammat har sms-tjänsten inte funkat som den ska den här veckan. Det var en uppdatering i systemet som gjorde att det blev fel, och vi tror och hoppas att det ska funka från och med nästa vecka. Tack för er som hör av er och berättar när det inte funkar. Det är då vi kan bli bättre och snart ska tjänsten alltså funka igen!

Igår gjorde vi lite nytt på vår facebooksida, vi livesände från vernissagen av utställningen Licking in between. Jättekul att kunna vara med på vernissage sittandes vid från köksbordet/soffan/skrivbordet eller var man nu är när man inte har möjlighet att ta sig till konsthallen! Följ Växjö kommun på facebook, där får du mycket bra information om vad som just nu händer i vår kommun och saker du kan ha  nytta av i din vardag.

Trevlig helg!

//M

Annonser