Ingen direkt snackis – men Earth week och handboll

Fredag och snart helg – det har inte varit någon direkt snackis i veckan men många frågor och goda diskussioner om Stads/stationshuset, boende för äldre på Hov och om företagsetableringar.

För ett ge ett extra tips så kickar vi igång Earch Week på måndag – kika på allt spännande här. Under veckan bjuder kommunen, näringslivet, Linnéuniversitetet och föreningar in invånare och besökare till att inspireras och bli mer klimatsmarta. Detta sker genom roliga evenemang, intressanta föreläsningar, prova på-aktiviteter och god mat.

En aktivitet som jag tycker verkar både spännande och rolig är Klimatmästerkockarna som går av stapeln fredagen den 24 mars kl 17.00. Tävlingen går ut på vilket lag som lagar den bästa rätten  med särkilt utvalda råvaror som ingen annan ville köpa – till exempel den bruna bananen eller grädden som går ut dagen efter. Du kan själv anmäla ett lag med två eller tre deltagare. Kanske blir det just ni som blir korade till Växjös Klimatmästerkock! Här hittar du mer information samt anmälan.

En annat tips är att Växjö HF har hemma match på söndag. Kom och stötta A-laget att ta ännu några steg i sin serie. GBJ-arena kl 14.00! Andra spännande evenemang finns här.

Ha en fin och underbar helg!

//M

Annonser