Ursäkt och väster-torsdagstips

I veckan hände något som inte får hända men som tyvärr kan hända ändå. Vi valde därför igår att gå ut med ett pressmeddelande där vi bad om ursäkt till drabbat företag.

Det som hänt är att det i ett informationsbrev till närboende om ändring av en detaljplan stod att ett företags verksamhet snart var på väg att upphöra. Vår tjänsteperson som skrev brevet hade naturligtvis inte för avsikt att gå ut med felaktigheter och både hen, chefen och jag är väldigt ledsna om det vållat oro. Informationen skrevs som en del i uppdraget att ändra detaljplanen för att fastighetsägaren på sikt kan bygga bostäder i området. Men vad som händer med företaget vet vi inte, verksamheten kommer att fortsätta och vi hoppas naturligtvis den utvecklas mycket positivt. Växjö kommun kommer nu formulera om texten och ta bort den aktuella meningen i det vidare arbetet med detaljplanen. I slutversionen kommer denna text alltså inte vara med.

Torsdagstipset idag är riktat till dig som bor på väster i Växjö! På måndag klockan 18.30 är det direktmöte. Då kan du komma och träffa mig, andra tjänstepersoner och politiker och prata om det som rör just väster. Så är det nåt du är orolig för, glad för, undrande inför, så kom så ska vi försöka räta ut frågetecken! 18.30 i Ulriksbergskyrkan, vi ses där!

//M

 

Annonser