Så röjer vi och bli Årets kulturälskare!

Det tredje bakslaget med snö (av sju enligt bondepraktikan) börjar äntligen ge med sig. Jag var extra tidigt på jobbet idag och slirade hit på cykel vid sjutiden. Men vår tekniska förvaltning gör ett beundransvärt jobb tycker jag och det leder mig till första torsdagstipset denna vecka; att gå in och läsa om hur vi snöröjer i Växjö kommun och framför allt hur vi prioriterar. På vår webb finns allt om det!

Andra torsdagstipset är till dig som vill ta del av många evenemang i kommunen i år. Då har du chans att bli Årets kulturälskare! Under året kan du samla evenemang på ett stämpelkort som du hittar på plats vid månadens evenemang. Besök evenemanget, få en stämpel, gissa det totala antal biljetter som kommer att säljas genom Biljettcentrum i år, och du har möjlighet att bli Årets kulturälskare 2017.

Dags att återgå till min jobbdag! Mycket som händer denna vecka med såväl besök av företag och grannkommuner, samtidigt som det är mycket internt som ska hanteras. Ja, som en vanlig vecka egentligen, men det har varit rejäl snurr just förra och den här.

//M

Annonser