Fyra kvar och bra kan alltid bli bättre!

Jaha… drygt 20 centimeter nysnö mötte de flesta av oss idag på morgonen. Ljust är det såklart, men det enda jag fokuserade på var att nu är det ”bara” fyra bakslag kvar om vi ska tro på bondepraktikan (se tidigare inlägg). (Egentligen är det fem kvar men då vi hade ett snöväder precis dagen innan onsdag förra veckan då mars gick in som månad hos oss så räknar jag med det). Vi får alla se om jag hade rätt eller inte.

Rubriker om att en flagga hissats fel gjorde att vi har en medarbetare som mått riktigt skit i helgen (ursäkta svenskan). Lördag morgon var det ingen tillstymmelse till vind och då flaggorna ligger vikta på ett sätt som gör att man inte märker vad som är upp och ner, så tänkte inte vår kära medarbetare på det när hen hissade flaggan. Våra amerikanska gäster som varit hos oss i kommunen sedan i en vecka tillbaka märkte inget och när det togs upp på vår gemensamma middag i lördags kväll möttes historien med skratt och leende och kommentarer att ”misstag kan göras och det finns inga hard feelings”.

Resultatet av detta är att vi lär oss, så i veckan sker en extra flagggenomgång på Vöfab och vi skriver ner en rutin som ska göra att det inte händer igen. Som jag alltid säger – bra kan alltid bättre!

Ha en fortsatt fin vinter/vår-vecka!

//M

Annonser