Fredag igen och veckans snackis

Så var det fredag igen. Och det är numera ljust när jag gick till jobbet. Det och fågelkvittret gör att man får lite vårfeeling även om temperaturen idag var under nollan. Och vårfeeling är något som jag tror att vi alla behöver just nu.

Veckans snackis är vår nya simhall – något som det har talats om ganska länge här i Växjö. Simhallen är en viktig plats för oss alla, här lär vi oss simma, här motionerar vi och här tävlas det i flera sporter kopplade till vatten. Jag har nu fått i uppdrag att leda det fortsatta arbetet med en ny, och större simhall där vi bland annat möjliggör tävlingar i större sammanhang. Inriktningsbeslutet är att den ska ligga på samma ställe som den gör i dag. Och nu under resten av året jobbar vi vidare med hur den nya simhallen ska se ut och hur det ska gå till.

Tips till helgen är att Växjö Skateförening öppnar sin efterlängtade inomhushall på gamla Fläktenområdet på öster här i Växjö. Det kommer att bli en samlingsplats för många bräd- och inlinesåkande ungdomar som inte har haft någonstans att åka på vintern. Efter ett långt och hårt ideellt arbete  är det äntligen dags att öppna upp hallen.

Ha en fin helg och ta hand om varandra!

//M

 

Annonser