Ettriga snöflingor när vi väntar på glitter!

Vintern är på riktigt här igen. Gick tidigt till jobbet idag med snålblåst och ettriga snöflingor i ansiktet. Trots det och trots minusgrader blev jag varm, för fågelsången lät stark. Så det är ändå en del vårtecken på gång – i vart fall i min fantasi.

Helgen gick som veckorna brukar – fort. Melodifestival på lördagskvällen. Boris René och Nano var mina favoriter och det gick ju bra för dom! Nästa vecka kommer Melodifestivalturnén till oss i Växjö och fyller stan med glitter och musik. Blir ljuvligt!

Kommande vecka då? Jo många företag och även andra kommuner kommer på besök till oss och som vill höra hur vi hanterar och jobbar med etableringar, verksamhetsmark, bostadsbyggande och träbyggnation. Vi är många som har besök där vi kan berätta, både om vad som händer hos oss, men också det som händer i våra grannkommuner. Härligt med puls och i hela vår region och jag kan med stolthet säga att samarbetena mellan oss i Växjö och våra grannkommuner är starkt. Vi hjälps åt, stöttar och delar såväl framgångar som nederlag tillsammans. Härligt.

Ha en fin fortsatt vecka bland ettriga flingor och snålblåst!

//M

 

 

Annonser