89 558 och kärlekstips

Att vi växer och har god tillväxt i vår kommun vet vi om och vi följer diverse statistik för att verkligen vara förberedda och tänka proaktivt. I tisdags var vårt kommuninvånartal 89 558 personer och nu ökar vi med drygt 20 invånare varje vecka. Låt se när vi blir 90 000 – då ska det uppmärksammas så klart.

Tre torsdagstips blir det idag, med lite olika tema:

Helgtipset: I tipshallen har Växjö DFF en spännande fotbollsturnering i helgen – VDFF Invitational Cup 2017 med Nordens bästa F15-lag. Kom och heja på alla som spelar där!

Kärlekstipset: Ni som har funderingar på att gifta er är ni varmt välkomna att komma på ”drop-in vigsel” här i kommunhuset den 28 januari. Mellan klockan 15-17 kan ni som önskar gifta er komma hit.  Vår egen Monica Sandberg är på plats och är vigselförrättare, vi har medarbetare på plats som ordnar dokumentation och vittnesuppdraget. Viktgast är att ni har med er hinderprövning och varandra så ordnas allt. Se mer på www.vaxjo.se/Vigslar

Jobbtipset: Den intressanta jobb- och utbildningsmässan går av stapeln den 16 februari mellan klockan 10-14. Det är ett tag dig men jag vill ändå göra så många som möjligt uppmärksamma på den redan nu så att det kan planeras in i så många kalendrar som möjligt. På mässan kommer det att vara närmare 100 utställare från alla olika branscher på arbetsmarknaden och även många olika utbildningsanordnare. Mässan arrangeras  av Arbetsförmedlingen och Växjö kommun, som en del av Växjölöftet. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är arbetssökande eller studerande att hitta din framtida arbetsgivare, få vägledning angående studier eller få hjälp och stöd med att vässa ditt CV.

För mer information, tips eller råd inför mässan besök webbplatsen.

Ha en fortsatt fin torsdag!

//M

 

Annonser