Förkylningstider och nya ögon för mig

Det började i fredags med kill i halsen och trots Echinagard och handsprit hela fredagen och lördag så sa det pang i natt med rejäl förkylning. Många kollegor, vänner och även i familjen har varit sjuka från och till under december och början av januari men jag har lyckats stå emot. Men nu är jag där med röda ögon och lätt rinnande näsa. Trösten är ju att det går över.

Förutom röda ögon har jag blivit med glasögon. Något helt nytt för mig och mycket ovant. Jag får öva mig fram och ta det pö om pö.

Nu är det knappt två veckor kvar till årets Kulturnatt. Den 28 januari är det äntligen dags. Och det är ett späckat program kan jag säga – allt från konstutställningar, musik och eldshow till opera-sing-along. Visst låter det spännande? Här kan du kolla programmet och planera din egen kulturnatt.

Och du glömmer väl inte att fylla in enkäten om vårt kommunikationsarbete? Vi vill veta hur just du vill få information från oss i Växjö kommun – och vilken information du vill ha. Du hittar enkäten här.

Ha en fin måndag i vintersolen!

/M

Annonser