Hur når vi dig? Ge oss fem minuter!

Från och med alldeles nyss finns en enkät på vår webbplats. Syftet med enkäten är att vi på Växjö kommun vill förbättra arbetet kring vår information och kommunikation med dig! Vi är otroligt tacksamma för din hjälp att svara på några frågor.

Kommunikation är så otroligt viktigt, det märker vi inte minst vid händelser som branden på Sandsbro skola förra söndagen där tydlig, trovärdig, tillgänglig information ska ut snabbt till vårdnadshavare och andra. Men även i vardagen, varje dag, ska och vill vi som kommun kommunicera med dig som är invånare, företagare, företrädare för organisation, besökare, journalist eller vad det kan vara. Ni ska få den information ni behöver när ni behöver den, där ni är. Och nu vill vi veta lite mer om just de behoven. Vad ni vill veta, vad ni behöver veta och hur ni vill ha den informationen från oss?

Enkäten kommer alltså ligga på webben men också finnas att fylla i fysiskt på stadsbiblioteket och i reception Björnen på Västra esplanaden. Vi kommer också vid några tillfällen nästa vecka att finnas på olika platser, bland annat Grand Samarkand och Stadsbiblioteket. Där finns också möjlighet att svara på enkäten via ipad. Men in och svara redan nu på www.vaxjo.se/enkat och sprid till alla du tror vill medverka!

Veckans snackis då? Det måste väl ändå vara vädret? Klass 1-varning från SMHI i onsdags  på grund av kommande snö och blåst. Känns som dom kommer tätt numera, varningarna. Förra gången vad det ju Stormen Urd som var på väg. Vid båda dessa tillfällen har allt gått bra och det är jag väldigt glad för. Vi, SMHI och länsstyrelsen försöker så gott det går beskriva det som är på väg mot vår kommun så även här är kommunikationen (i kombination med mycket annat) väldigt viktig. Att nå ut men samtidigt att inte över-informera. I det här fallet var det en klass 1-varning, hade det varit en klass 2-varning hade vi som kommun gått ut med mer information.

Nu hoppas vi på vackra vinterdagar framöver utan hårda vindar! Trevlig helg!

//M

 

Annonser