Många tack och jullovstips

Vilket fantastiskt stöd vi alla har fått från så många i såväl vår kommun som utanför kommunen för att stötta oss i utmaningen vi stått och står inför gällande branden i skolan. Blommorna, samtalen, mejlen är många från invånare, och företag som vill hjälpa på massa olika sätt. Jag fick en tår i ögat i går när jag vid frukostbordet såg en helsida som Smålandsposten satt ihop om en insamling för musikinstrument till Sandsbroeleverna. Fantastisk och egentligen är det svårt att sätta ord på de många känslor som finns. Men ett stort TACK det vill jag förmedla – både till alla fantastiska medarbetare som kämpat för att få ihop pusslet inför tisdag då skolan ska börja. Men också alla föräldrar, allmänhet och företag. 

Första veckan 2017 går mot sin ända – jag trodde det skulle vara lite lugnare men det har varit jobb dygnet runt, mycket på grund av branden. Så är det ibland men jag ser fram emot en trettonhelg med lite lugn och ro, samt sovmorgon.

Men för många medarbetare är det aktiviteter i helgen också. I Araby park arena till exempel är det mycket som händer nu under jullovet. Idag är det exempelvis fotbollsturnering för killar. Så det är veckans torsdagstips! Bäst följer du Araby park arenas schema på facebook.

Och så är ni såklart många som ska jobba inom vård, omsorg, fältverksamhet och så vidare – som alltid i kommunen när det är helg. Ni gör ett fantaktiskt jobb.

På tal om Araby park arena. Just nu söker vi en chef för arenan som också kommer bli en viktig kugge och ledare för allt koncernens arbete i Araby. Ett väldigt spännande och samhällsbyggande arbete. In och kika på annonsen!

//M

 

Annonser