Musikhjälpshelg i Växjö

Åter i slutet på en vecka och jag är glad att kylan kommit tillbaka för även om det är brist på snö, så skapar i vart fall rimfrost och kyla lite julkänsla. Det snurrar på för fullt med såväl företagsbesök, juryarbetet kopplat till nytt stadshus, förberedelse för att det snart är jul och ibland känns det som om allt måste vara gjort innan jul… Men så är det ju inte får vi påminna oss om!

Torsdagstipset är det dags för och det är denna vecka att jag hoppas att ni är många som kan ta del av de initiativ för Musikhjälpen som anordnas runt om i stan i helgen. Imorgon kör Växjö Musikförening och Studiefrämjandet i samarbete med gymnasieskolan AMB en spelning på Palladium, till förmån för Musikhjälpen. Här finns en digital insamlingsbössa som man skänker pengar till. Ett av banden som uppträder på Palladium består av flyktingar från Syrien och Afghanistan. Även på utestället Pauze samlar man in pengar till Musikhjälpen, på lördag på deras rockfest.

Musikhjälpen (som Sveriges Radio P3 och SVT står bakom) ger i år pengarna till att barn i krigsdrabbade länder och på flykt ska kunna gå i skolan. Viktigt och aktuellt så skänk gärna en slant om du har möjlighet!

//M

Annonser