Mött våren igen och sus i öronen…

Vår andra adventshelg har gått i tapasens, traskandets, arkitekturens och födelsedagsfirandets för make och dotters tecken – vi har varit i Barcelona. 18 grader och sol mötte oss där, så känslan var att vi kommit till våren. Lördag kväll var vi på en slutsåld Champion League-handbollsmatch mellan Paris och Barcelona – ordet otroligt är nog det enda jag får fram. Vilken stämning och vilken handboll!

Kan glädjande också säga att även denna match innehöll felpass och felsteg – något som skapar frustration när våra egna spelar sina matcher och detta händer. Men som sagt, det händer även i de största ligamatcherna. Efterspelet av vår helg har varit lätt dåsighet efter all god och underbar mat, ont i fötterna efter traskande mil varje dag och sus i öronen på grund av volymen under matchen. Men jag är också fylld av glädje och värme efter en härlig familjehelg där vi varit tillsammans 24 timmar om dygnet.

På tal om arkitektur som finns att begrunda i överflöd i Barcelona – idag har vi vår första dag i juryn för vårt nya stadshus. Spännande på många sätt och jag ser fram emot att äntligen få börja titta på de förslag som vi ska gå igenom för att sedan i januari ta  fram det som blir vårt förslag – om allt går enligt tidsplan.

Mer händer i veckan men det återkommer jag till.

//M

Annonser