Byt till dig lite jul och välkommen Owe!

Då var vi redan innan i december och man märker mer och mer att julen närmar sig. Imorgon till exempel såg jag att det är Christmas swap i Bländapassagen 11-14. Där kan man kan byta, sälja eller köpa knäckkok, julbak, julpyssel eller annat på temat jul. Är tyvärr bortrest men annars hade jag gärna köpt lite grejer (har tyvärr inget att byta med :)).

Och så såg jag också att tomten nu parkerat sin släde på Speakers corner. Alla är välkomna dit för att fota sig i släden och sprida julhälsningar till Växjös invånare och besökare.

Känns som veckans Växjö-snackis annars har varit musik i olika slag. För det första har jag hört mycket om är Kent-konserten imorgon, både från de som ska gå och som längtar, men också från de som inte fått tag i biljett och är lite ledsna för det.

Men vi fick också i veckan veta vilka som får äran att besöka vår vackra kommun genom sin tävlan i Melodifestivalen i februari. Owe Törnqvist var väl den som främst stack ut och som kommer hit under mello-karusellen! Här är hela listan på de vi kan se i Växjö vecka 8.

Så njut av helgens musik, julbak eller vad det nu kan vara!

//M

P.S Mycket Växjö stad idag i bloggen, tipsa gärna om vad juligt (eller annat) som händer utanför stan, monica.skagne@vaxjo.se är adressen! D.S

Annonser