Advent och ny företagspark utvecklas i stan

Första advent är nu här – jag fick upp stjärnor och ljusstakar och vi hann även med att skapa lite fina adventsgrupper. Förutom det har det varit handboll för hela slanten i helgen. HF:s tjejer 02 var i Göteborg över lördagen, dottern var på planen medans jag och maken stod och skrek ”Växjö!!” så det ekade i hela hallen. Och efter rejält kämpande vann de och gick vidare till Steg 3. Roligt.

6 timmars bilåkande i lördags märks i min kropp och jag känner mig lätt mörbultad. I söndags var det A-lagsmatch och sonen och övriga spelare gjorde en kanonmatch och vann över Åhus. Även där var det Växjö som spreds som en ånga såväl i hallen som utanför.

Ny vecka och många spännande saker på gång. Om några minuter ska det bli invigning av ytterligare en ny företagspark i Växjö. I före detta ICA-lagret i Räppe börjar det nu åter sjuda av energi och en ny företagspark ser sitt ljus. Uppstart av företag, företagsnätverk som är kopplade till varandra, till andra och universitetet finns där om allt utvecklas som det planeras. Spännande på många sätt.

Ikväll är det  Direktmöte i Vederslöv. I Videborgs Bygdegård klockan 18.30 finns jag och andra tjänstepersoner, men också politiker för att berätta vad som händer runt Vederslöv men också svara på frågor. Kom dit! 

Ha en fin måndag – den sista i november 2016…

//M

 

Annonser