Mera Art Site och fortsatt rekryteringsbehov

Solen lyser där utanför mitt fönster, vecka 45 avslutar på vackraste sätt.

Jag skrev förra veckan om konst i det offentliga rummet och bland annat Växjös satsning på konststråket kring Växjösjön som berör. Och fortsätter beröra. Den här veckan gjorde P4 Kronoberg en granskning av vårt arbete kring just Art site. Här står det klart att vi behöver se över hur vi jobbar kring dokumentationen och vi var samma dag som granskningen kom ute och bemötte kritiken med ett pressmeddelande och på vår webb och på facebook. Budskapet var just det – vi ska bli bättre.

Vi har också fått många frågor i veckan om barnomsorgsplacering inför 2017. Vi vet att besked kommer ovanligt sent i år och det beror bland annat på svårigheter när det gäller att rekrytera personal i den fas vi är i nu med en ökande befolkning. Men besked kommer. Lyssna gärna på avdelningschef Gunilla Friman som i radio förklarar hur det kan bli så här och vad vi gör för att lösa det så att alla barn (och föräldrar såklart) ska få det så bra som möjligt.

Mitt inlägg igår om Lasse på Wexnet som fått medalj för sitt arbete kring digitalisering av trygghetslarm följdes av mejl om att fler uppmärksammats av Myndigheten för delaktighet. Även Växjö kommuns larmsamordnare Pär Kindstrand har fått samma tack för sitt bidrag till digitalisering, grattis och bra jobbat även till dig Pär! Bra att ni läsare är alerta och hjälper till att uppmärksamma de som uppmärksammas bör.

På tal om både rekryteringsbehov i förskolan och duktiga medarbetare så söker vi ju ständigt nya medarbetare till vår stora organisation. Här hittar du de jobb som är aktuella just nu. Även VEAB söker personal, närmare bestämt förrådspersonal, älskar denna enkla film som de använder till sin rekrytering. Sprid gärna i dina kanaler och till de du tror kan vara intresserade!

Och ha en finfin helg, både du som helgjobbar och du som ska vara ledig. Och hoppas solen fortsätter lysa på er!

//M

 

Annonser