Handboll och älgar

Dottern har varit i Stenungssund på handbollsturnering vilket resulterade i att maken och jag hängde med. Sonen körde sin A-lagsmatch i Trelleborg så familjen var spridda över delar av Sverige men handboll som gemensamt ämne.

För dottern innebar vistelsen köttsår på fötterna (man ska inte använda compide på blåsor som man sedan avlägsnar…), fullt med blåmärken men också glädje över många mål och ett grundbotat förssvarspel av både henne och hennes kompisar. Jag själv är lätt hes och trött av helgens aktiviteter men också mycket glad att få vara med och uppleva den glädje och stolthet som såväl dottern, hennes kompisar, tränare och andra föräldrar och syskon upplevt. Gemenskap av annan sort 🙂

På väg hem i ett regnigt Sverige räknade jag till en handfull älgar vid vägen utspridd från Stenungsund och Växjö – tack och lov på ängar en bra bit från vägen alt precis vid andra sidan stängslet. Trots regn, mycket lastbilar och som sagt älgar, kom vi alla hem trygga vid 19-tiden söndags kväll. Ännu en helg förbi och nu är det sista oktoberveckan som gäller med allt vad det innebär.

Imorgon offentliggör jag vem som blir vår nya chef för omsorgen… mer i morgon.Ha en fin måndag!

//M

 

Annonser