Lite om mycket

På en kommun jobbar väldigt många som kan otroligt mycket om ett område. Jag har ju däremot en roll där jag ofta bara har möjlighet att skrapa på ytan när det gäller denna expertkunskap. Istället för att lära mig mycket om ett ämne, lär jag mig lite om många olika saker.  

Den här veckan har exempelvis våra experter lärt mig lite lite mer om enskilda brunnar och vattennivåer. Om att vattennivåerna inte varit såhär låga på decennier, om att det regn som kommer nu hjälper föga för att få upp nivåerna och om vad vi som kommun kan göra för att hjälpa de med enskild brunn, som alltså inte är kopplade till vårt VA-nät, att vi i vårt VA-nät däremot har gott om vatten. Och så vidare. Media har rapporterat mycket om detta vilket är bra, för det är en viktig fråga naturligtvis och genom media får vi också berättelser från andra håll i landet. På vår hemsida finns nu lite mer information om vad vi gör, gå gärna in och kika.

Är helt enkelt tacksam för att omge mig av experter här på kommunen som kan mycket om sitt område. Och för att de delar med sig och förklarar så att jag och andra kan lära oss lite om mycket.

Ha en fin (om än troligen regnig) hösthelg!

/M

 

Annonser