Växjö i Tjejmilen samt ambassadörer i Stockholm

Vilken fullspäckad helg – i fredags hade vi möte i Stockholm med personer som har nära anknytning till Växjö. De flesta från näringslivet och kulturen men även andra. Alla med det gemensamma att de är intresserade av vad som händer i Växjö och vill höra mer. Var gör man det om inte på Musikaliska huset i Stockholm där vår egna kammarorkester Musica Vitae repeterade.

Det var ett drygt 70-talet hänförda Växjö-hjärtan som fick följa med på en del av repetitionen inför den stora konserten som genomfördes på lördagen, och som även kunde avnjutas i P2 i direktsändning. Förutom musik var det även berättelser om vad som händer i Växjö och vår kommun. Allt från spännande byggen till alla de evenemang som går av stapeln i vår kommun. Det blev nästan ett ”oj” när vi stolt kunde visa vår evenemangkalender – det händer något i Växjö varje månad som ger det lilla extra för såväl medborgare och företag.

Att Växjö numera är en sommarstad stod klart för alla och det var en härlig diskussion med många som kom ihåg då alla var stängt under juli månad för ett tiotal år sedan. Ja, det var härligt och oerhört inspirerande att kunna delge allt som händer hos oss. Att vår kommun utvecklas och växer så det knakar sprids nu också av dessas stolta 70-talet ambassadörer i deras nätverk.

I vimlet i storstaden träffade jag på kollegor som även de skulle sprida glans i huvudstaden – tjejmilen gick av stapeln och vi hade många på plats från vår kommun som visade att VÄXJÖ finns. Stort grattis och härligt kämpande ni alla som sprang!

//M

Annonser