Ny vecka och löfte om sol!

En härlig och spännande helg är över. För min och familjens del har det bland anat inneburit besök på Arabyfestivalen, ihopsnickrande av garderober samt 3-årskalas. Vet inte vad det är med mig för jag får tårar i ögonen av det minsta lilla känns det som – skrev om tårarna även förra veckan och i helgen var det dags igen. När jag på Araby Park Arena hörde artisten Ida Redig. Enligt mig en blandning mellan Aretha Franklin och soloartisten på en av de tidigare Disneyfilmerna, Törnrosa. Fantastisk enligt mig och med tanke på att mina stämband fortfarande har skador efter min dag på Liseberg för  3 veckor sedan så slutade jag nynna med med tanke på de kringstående.

På syskonbarnets 3-årskalas fyllde kaffe, saft och kakor, getingar och paket tillvaron i går eftermiddag. Bland presenterna sågs sjukvårdslådor, kläder, Lego och en resväska i nyckelpigeform och mycket mer, men som det så ofta blir var den allra mest spännande presenten för 3-åringen en Zoo-tablettask. Födelsedagsbarnet släppte inte den utan höll asken i hårt grepp under hela kalaset. En egen tablettask var något alldeles extra – tänkvärt på många sätt.

Ny vecka då skolan startar – som jag skrivit innan så har i vart fall jag tankarna med alla elever och lärare i dag oavsett om det är förskolan eller på universitet som dagen börjar. Den sistnämnda har fokus på inspark hela veckan så jag tror vi alla kan vara beredda på många studenter i färgglada overaller under veckan.

Idag är också första dagen på vår nya skola – Elin Wägnerskolan – som ligger i ett av Växjös absolut finaste och pampigaste hus, på Storgatan 50. Jag är övertygad om att båda barn och personal kommer att trivas utmärkt där.

För mig är det också en extra stor dag – vi tar idag nya krafttag i vår nya ledningsgrupp och fortsätter vårt arbete med att bli bättre för dem vi är till för – våra medborgare och företag och för våra medarbetare. Mer information kommer så klart om det men det känns bra på många sätt för mig idag!

//M

Annonser