Instagramstress

Denna veckan har jag varit Växjö Kommuns instagrammare – och jag måste säga att det har varit lite stressande. Jag är van att jobba mycket, har långa dagar och mycket i huvudet men  det är sällan jag känner mig stressad. Dock, att ha en fullspäckad vardag och sedan tänka på att lägga in spännande rubriker, meningar och gärna fina kort hur min dag ser ut har varit lätt stressande. Då vi även har cykelkamp så har det varit viktigt att nämna just cykling vid mina inlägg. Jag tror jag misslyckats på de flesta punkter – spännande rubriker, roliga bilder och nämna cykling är inte innehållet på @govaxjo… Jag ser fina bilder, jag tycker jag har spännande tankar och mina vardag är full av fantastiska möten med härliga, modiga och inspirerande personer men att visualisera det via en mening och ett kort är inte min starka sida. Jag har cyklat varje dag men missat att nämna det också så man kan väl säga att det har varit en utmaning för mig. Men utmaningar är kul. Och kommunikation är kul. Och väldigt viktigt – men tar tid. Särskilt när det sker i kanaler som man inte är så van vid, än.
Igår var jag och dottern på en vårkvällspromenad – härligt friskt med fågelkvitter och vårlukt från både mark och luft. Härligt! Vi stannade vid en lekplats – en plats vi inte varit på på många många år. Blev så full i skratt av dotterns kommentar ”varför bygger man alla lekställningar så lågt” – då jag själv provade gungan så tänkte jag att lågt är en sak men gungorna och dess säten är mycket smalare än vad jag kommer ihåg… Min och min älskade dotters kvällslek på lekplatsen förevigade jag i vart fall och la ut på Instagram.

Vi går in i Kristi himmelfärdsfirande under helgen – jag önskar er alla en fin och underbar helg med mycket grönska och värme från både er omgivning och från solen som enligt meteorologerna ska nå sommarstyrka

Glöm inte att cykla. Mycket. Och gå med i Cykelkampen om du inte redan har gjort det. Det är inte för sent. Tillsammans ska vi bli bäst i Europa!

//M

Annonser