Torsdagstipset – sök jobb hos oss!

Utbildningsförvaltningen
Kometen förskola, avd Galaxen. Fotograf Mats Samuelsson.

Lagom till att våren börjar smyga sig på har vi satt igång en rekryteringskampanj på kommunen för att hitta nya stjärnor som kan utveckla Växjö ännu mer. Vårt stora behov av personal inom tre branscher resulterade till slut i denna kampanj som vi efter flera månaders jobb nu stolt kan presentera. Rubriken ”Vardagen består av 90% vardag – vi ger den guldkant” syftar på att vi genom vårt dagliga arbete sätter lite guldkant på våra omsorgstagares, elevers, klienters och medborgares vardag. Men också att vi får den där guldkanten tillbaka genom att vi känner glädje i vår kontakt med dem vi jobbar tillsammans med och för.

Kampanjen drog igång i fredags och vi har redan fått in många ansökningar – vi ser givetvis fram emot fler, spännande!

Växjö kommun är en bra, spännande och utvecklande arbetsgivare som ständigt är i  förändring med verkligheten. Vi är i en spännande fas och jag hoppas du är intresserad av att vara med på vår resa. Vi söker såklart inte bara dig från Växjötrakterna utan från alla delar av Sverige (så tipsa gärna era kompisar som ännu inte bor i Växjö).

Det vi letar efter är engagerade och kunniga personer som kan jobba som förskollärare, sjuksköterskor, socialsekreterare, socionomer, lärare och undersköterskor med mera. Det är viktiga yrken som är avgörande för att Växjö ska fungera, utan dessa skulle vi aldrig klara oss.

Och gå in och kolla lediga arbeten, läs om några av våra medarbetare, vår värdegrund och våra förmåner här.

/M

Annonser