Besök av Apples Sverigechef

Jag hade ett spännande besök av Apples Sverigechef, Oscar Bjers, igår. Tillsammans med två kollegor besöker han intressanta organisationer som ”vill mer”. Självklart berättade jag om allt det goda som utförs av våra förvaltningar och bolag, och ord som ”verksamhetsutvecklande och kundnytta” yttrades –  inte bara från mig.

I två timmar diskuterande vi om vad ”bra kan bli bättre” och jag vill säga att mycket av det vi gör är sååå bra. Jag berättade till exempel om vår digitalisering av vårt sopsystem. Om du som konsument behöver extra tömning får våra åkare information om det direkt i bilen med markering vilken tunna det gäller. Tänk er efter en kräftskiva – tunnan är full och den ordinarie tömningen är veckan efter – genom en knapptryckning via datorn får du tömning mer eller mindre direkt. Härlig kundnytta och verksamhetsutveckling!

Förutom jobbprat visade det sig att Oscar liksom jag genom bioresonance-behandling blivit av med många av våra allergier. Han verkar mottaglig för allt medans min rejält allvarliga skaldjursallergi fortfarande är kvar – men nu kan jag krama katter, hantera hästar och äta kärnfrukter på våren utan att få andnöd, och frikostigt näsrinn.

/M

 

Annonser